Kodėl Odoo verslo valdymo sistema yra idealus pasirinkimas augančiam verslui

Nuolatinis augimas yra vienas iš pagrindinių verslo tikslų, tačiau, taip pat ir vienas iš didžiausių iššūkių. Įmonei augant tampa vis sudėtingiau suvaldyti besiplečiančius įmonės procesus. Būtent čia, didžioji dalis verslų susiduria su tokiomis problemomis kaip užsakymų vėlavimai, nepakankamos žaliavų atsargos, programinės įrangos gedimai ir, galiausiai, klientų nepasitenkinimas. 


Tad, pasirinkti verslo valdymo sprendimą, su kuriuo įmonė gali laisvai plėstis, yra ypač svarbu. Odoo ERP (išteklių valdymo) sistema išsiskiria kaip viena iš patogiausių ir lankščiausių sistemų augimo siekiančioms įmonėms, su puikiu kainos ir kokybės santykiu. Štai pagrindinės priežastys, kodėl. 


Odoo sistemos moduliai


Odoo ERP sistema veikia moduline struktūra. Tai reiškia, kad skirtingi verslo procesai yra integruoti į skirtingus modulius, tokius kaip CRM, HR (žmogiškieji ištekliai), atsargų valdymas, nuosavo garažo valdymas, rinkodara, apskaita ir t.t. Tad, vietoje dešimties skirtingų programinių įrangų įvairiems verslo procesams, įmonės gali patenkinti visus savo poreikius vienoje sistemoje. 


Tačiau, didžiausias Odoo VVS modulių privalumas yra jų didelis lankstumas augimo atžvilgiu. Mažesnės įmonės gali pradėti nuo pagrindinių, standartinių Odoo sistemos modulių ir programėlių, o, su laiku augant poreikiams, pridėti jų daugiau. Ši sistema užtikrina, kad Jūs naudojatės (ir mokate) tik už tai, ko Jūsų įmonei reikia tuo metu. 


Pilnai integruoti verslo procesai


Odoo nėra tik atskirų programėlių ir modulių rinkinys - ji yra pilnai integruota su visais verslo procesais. Nuo gamybos, iki pardavimų komandos, iki elektroninės prekybos, Odoo užtikrina, kad visi verslo skyriai ir procesai būtų pilnai susieti. 


Toks verslo centralizavimas ne tik didina procesų efektyvumą ir gerina duomenų valdybą, bet ir padeda įmonėms lengviau augti, be problemų integruojant naujus procesus ar komandas į jau esamą sistemą. Pavyzdžiui, jeigu įmonė įsidarbina klientų aptarnavimo komandą, kurios anksčiau neturėjo, šis naujas skyrius bus iš karto susietas su kitais. Visi jos darbuotojai iš karto turės prieigą prie visos reikiamos klientų informacijos ir kitų įrankių, tokių kaip darbo laiko skaičiuoklė, el. pašto rinkodara, pokalbių programėlė ir kita. 


Pritaikyti Odoo sprendimai


Atvirojo kodo Odoo programinė įranga yra itin lanksti ir siūlo milžiniškas galimybes pritaikytiems sprendimams. Šios galimybės leidžia įmonėms susikurti tobulus sprendimus savo verslo procesams ir nestandartiniems įmonės reikalavimams. Mažesnio dydžio įmonės gali pradėti nuo prioritetinių procesų ir pamažu įsigyti vis daugiau pritaikytų sprendimų. 


Taigi, pastebėdama naujai susidarančias problemas augančioje įmonė, ši gali nedelsdama pradėti planuoti joms sprendimus su pritaikytų modulių diegimu. Odoo esanti API jungtis taip pat leidžia nesunkiai susieti ir integruoti ir šimtus kitų, trečiųjų-šalių platformų, tokių kaip Amazon, DHL ar Ebay. Tad, Odoo verslo valdymo sistema auga kartu su įmone, nereikalaudama milžiniškų investicijų pačioje pradžioje. 


Odoo kainodaros modelis


Augantis verslas neprivalo asocijuotis ir su augančiomis programinės įrangos išlaidomis. Odoo yra to geriausias pavyzdys, kadangi turi itin konkurencingą ir skaidrią kainodaros struktūrą. Ši programinė įranga siūlo vieną mėnesinę prenumeratos kainą per vartotoją, be jokių paslėptų mokesčių. “Enterprise” planas įtraukia visus standartinius Odoo modulius ir neturi jokių apribojimų sistemos duomenims, funkcionalumui ar pritaikymo galimybėms. Lyginant su kitomis populiariomis ERP sistemomis rinkoje, Odoo VVS yra daug kartų pigesnė, tačiau neatsilieka savo galimybėmis. 


Skirtingi hostingo tipai


Odoo verslo valdymo sistema siūlo 3 skirtingus įdiegimo (hosting’o) tipus pasirinktinai: debesies pagrindo (angl. cloud-based), vietinį (angl. on-premise) arba hibridinį (Odoo.sh). Debesies pagrindu veikianti programinė įranga yra dažnas pasirinkimas sparčiai augančioms įmonėms, kadangi joms nereikia rūpintis savais serveriais ar technine įranga. Duomenų migraciją į naują sistemą su jomis taip pat dažniausiai yra paprastesnė.


Hibridinis Odoo.sh yra puikus pasirinkimas įmonėms, kurios nori pasipelnyti iš abiejų hosting’o tipų privalumų, suteikiant debesies infrastruktūros lankstumą ir saugumą, bet kartu leidžiant pritaikyti skirtingus verslo valdymo sprendimus prie savo procesų. 


Intuityvi ir naudotojui draugiška sąsaja


Programinės įrangos sąsaja nėra tai, apie ką įmonės pirmiausia pagalvoja, kai renkasi plėtrai palankią sistemą. Tačiau, augant Jūsų komandoms ir įdarbinant naujus darbuotojus, intuityvi ir naudotojui draugiška sąsaja patampa itin svarbi. Kuo greičiau nauji komandos nariai išmoksta naudotis Jūsų sistema, tuo greičiau pradeda produktyviai su ja dirbti ir išnaudoti visas jos galimybes. 


Odoo sistema yra dažnai giriama dėl jos paprastumo ir intuityvumo, net ir tiems, kurie su ja susiduria pirmą kartą. Be to, Odoo turi didelę bendruomenę bei galybę išteklių, tokių kaip modulių aprašai, YouTube vaizdo įrašai, podcast’ai, apmokymai ir bendruomenės forumai. Šie ištekliai yra puikūs ne tik naujiems darbuotojams, kurie išmoks šią sistemą greičiau, bet ir esamiems komandos nariams, iškilus bet kokiems klausimams apie Odoo funkcijas ar atnaujinimus. 


Paruoškite savo verslą augimui su Odoo verslo valdymo sistema


Niekam ne paslaptis, kad mes esame Odoo ERP sistemos fanai! Tikime, kad ši programinė įranga yra idealus pasirinkimas įvairiausių dydžių ir pramonės šakų įmonėms. Tai itin lanksti ir patikima sistema, kuri leidžia efektyviai prisitaikyti prie besikeičiančių verslo poreikių su pritaikytais sprendimais ir papildomais moduliais. 


Jeigu norite apglinkluoti savo verslą ateičiai su šiais galingais sprendimais ir ieškote Odoo partnerių Lietuvoje, kad Jums padėtų tai įgyvendinti - Jūs esate gerose rankose. Turėdami daug metų patirties ir dešimtis sėkmingai įgyvendintų Odoo projektų, mes esame pasirengę Jums padėti rasti ir įsidiegti geriausius verslo valdymo sprendimus Jūsų individualiems poreikiams.

 

Odoo verslo valdymo sistemos diegimas ir vystymas

Mes padėsime Jūsų įmonei augti su integruotais ir lankščiais Odoo ERP sistemos sprendimais!

Share this post