Odoo Experience 2023

"Via laurea" įspūdžiai iš 2023m. Lapkričio mėn. vykusio "Odoo" renginio

Štai ir praėjo dar vienas ilgai lauktas Odoo Experience 2023, vykęs Briuselyje, Belgijoje... Šiais metais trys mūsų komandos nariai turėjo galimybę sudalyvauti šiame įspūdingame trijų dienų renginyje, pritraukusiame daugiau nei 15,000 dalyvių. 


Brussels Expo parodų salėje netrūko tiek mokymosi galimybių, tiek smagių užsiėmimų: renginyje vyko daugiau nei 350 konferencijų, 120+ parodų, dešimtys muzikinių koncertų ir daugybė pokalbių sesijų su ekspertais.


Vienas iš pagrindinių šio renginio tikslų buvo naujosios Odoo 17 versijos pristatymas, kurią pademonstravo ne kas kitas, o pats "Odoo" įkūrėjas Fabien Pinckaers. Dalyviai turėjo galimybę pirmieji sužinoti apie naujausias šios versijos funkcijas ir esamų sprendimų patobulinimus, sudalyvauti Q&A (klausimų ir atsakymų) sesijose bei pamatyti pasirinktų modulių demonstracijas gyvai.

Mūsų komandos nariai laiką praleido ne tik smagiai, bet ir produktyviai. Dėka "Odoo Experience", jie užmezgė naujus ryšius su žmonėmis iš viso pasaulio bei susitiko jau pažįstamus veidus - esamus "Via laurea" klientus. Komanda iš renginio grįžo įsikvėpę naujomis idėjomis ir prisikrovę pilną žinių bagažą, kurį būtinai išnaudos tolimesniuose darbuose.  

Tad, jeigu Jus domina verslo valdymo sistema Odoo, nedvejodami susisiekite su mūsų nuolat žinias plečiančiais konsultantais! 

Registruokitės konsultacijai

Share this post