Moderni Odoo POS sistema ir jos funkcijos

Jeigu jaučiatės įstrigę tarp Excel skaičiuoklių lentelių, popierinių kvitų ir dubliuotų duomenų skirtingose programose, tai ženklas, kad esate pasiruošę integruotai POS (kompiuterizuoto kasos aparato) sistemai. Nesvarbu, ar valdote mažmeninės prekybos parduotuvę, ar restoraną, Odoo verslo valdymo sistema siūlo vieną geriausių POS sprendimų. Tai ne tik įprastas kasos aparatas - tai dinamiškas sprendimas, susiejantis visus Jūsų pardavimų aspektus vienoje programinėje įrangoje, nuo kliento pirmo apsilankymo iki galutinės sąskaitos. Pažvelkime į pagrindines Odoo POS funkcijas ir naudas.


Kas yra Odoo POS?


Odoo POS yra visiškai integruotas modulis Odoo išteklių valdymo sistemoje (angl. enterprise resource planning). Tai reiškia, kad tai nėra atskiras įrankis pardavimų valdymui; priešingai, jis yra pilnai integruotas ir harmoningai veikia su kitais verslo procesais, tokiais kaip atsargų valdymas, apskaita ir rinkodara. Kiekvienas, per POS kasos sistemą įvykdytas, sandoris yra automatiškai sinchronizuojamas su visais kitais organizaciniais moduliais, realiuoju laiku. Tokia integracija centralizuoja verslo procesus, užtikrina duomenų nuoseklumą ir leidžia priimti strateginius sprendimus efektyviau. 


Pagrindinės Odoo POS sistemos savybės


Vartotojui Draugiška Sąsaja


Odoo POS sistema pasižymi intuityvia ir vartotojui draugiška sąsaja, kuri yra itin naudinga kokybiškam ir greitam klientų aptarnavimui. Joje yra lengvai pasiekiami realaus laiko atnaujinimai apie pagrindinius pardavimų rodiklius, leidžiančius vadovybei geriau suprasti įmonės veiklą ir pelningumą. Ši POS sistema gali būti naudojama įvairiuose įrenginiuose, įskaitant kompiuterius, planšetes (tiek Android, tiek iOS) ir įvairias naršykles. Ji taip pat turi offline režimą, kuris leidžia pardavimus atlikti ir be interneto ryšio. Be to, sistemoje vienu metu gali veikti neribotas skaičius sesijų, naudojantis keletu nešiojamųjų įrenginių. 


Atsargų Valdymas Realiuoju Laiku


Vos tik gavus naują užsakymą POS sistemoje, Odoo realaus laiko duomenų valdymo funkcija automatiškai atnaujina atsargų kiekius visuose kanaluose. Šis modulis gali integruoti keletą sandėlių vienu metu. Tokia funkcija yra naudinga abiems: verslams užsiimantiems el. prekyba ir prekiaujantiems fizinėse parduotuvėse. Ji pašalina reikmę rankiniam duomenų įvedimui, taip sumažindama ir potencialių klaidų tikimybę. Be to, Odoo POS sistema taip pat turi itin patogų prekių paieškos įrankį, kuris naudoja unikalius barkodus, prekių pavadinimus ar kitus identifikavimo metodus, greitesniam atsargų informacijos peržiūrėjimui. 


Daugybė Apmokėjimo Metodų


Odoo POS siūlo platų apmokėjimo metodų pasirinkimą, įskaitant, bet neapsiribojant, kredito ir debeto kortelėmis, elektroninėmis piniginėmis, grynaisiais ir čekiais. Tai yra ypač naudinga restoranų ar barų POS sistemoms, kur atsiskaitymo metodų įvairovė užtikrina patogumą klientui bei didina jų pasitenkinimą. Taip pat, ši sistema siūlo ir kitas patogias funkcijas, susijusias su apmokėjimu, tokias kaip užsienio valiutų konvertavimą ir klientų arbatpinigių administravimą.


Išmani CRM Sąsaja


Odoo verslo valdymo sistema iškelia CRM (pardavimų valdymo) modulio naudą į kitą lygį, integruodama ją su POS sprendimu. Ši sąsaja reiškia, kad galite daug lengviau rinkti ir analizuoti klientų duomenis - jie yra automatiškai užregistruojami sistemoje, jiems atlikus užsakymą. Integruoti CRM ir POS moduliai taip pat sukuria puikias galimybes pritaikytoms rinkodaros kampanijoms, įskaitant lojalumo programas, dovanų korteles, nuolaidas ir kitas akcijas.


Pritaikyti sprendimai


Atvirojo kodo sistema Odoo yra itin lanksti ir siūlo plačias pritaikymo galimybes. Tai reiškia, kad Odoo POS sprendimus galite pritaikyti pagal Jūsų individualius verslo poreikius ir darbo procesus (angl. workflows). Ar tai būtų nestandartinių funkcijų vystymas ar trečiųjų šalių programėlių integravimas, tokių kaip Amazon ir Ebay, Odoo POS sistema leidžia neįtikėtiną lankstumą. 


Duomenų Analizė ir Ataskaitos 


Odoo sistema siūlo išmanius duomenų analizės įrankius ir platų ataskaitų spektrą. Nuo užsakymų istorijos ir pinigų įdėjimo / išėmimo iš kasos aparato, iki klientų elgsenos, šios ataskaitos padeda sutelkti dėmesį į svarbiausius verslo rodiklius Jūsų strateginiams sprendimams. Jas galite peržiūrėti pačiais įvairiausiais formatais ir pjūviais, arba eksportuoti trečiųjų šalių prezentacijoms.


Patikimos Saugumo Funkcijos


Su tokiomis funkcijomis kaip vartotojo lygmens leidimai ir automatizuoti duomenų kopijavimai debesyje, Odoo ERP programinė įranga užtikrina, kad visi klientų ir įmonės duomenys būtų gerai apsaugoti.


Odoo POS Restoranams ir Kavinėms


Nors Odoo POS sistema puikiai veikia mažmeninės prekybos aplinkoje, ji taip pat yra nepaprastai efektyvi maitinimo sektoriuje, įskaitant restoranus, kavines ir barus. Tokios funkcijos kaip staliukų valdymas su skaitmeniniais jų planais, efektyvus užsakymų sekimas su svarbia informacija (alergijos, specialūs pageidavimai ir pan.), automatinis kvitų spausdinimas virtuvėje ir sąskaitos padalinimo galimybė – visa tai yra puikiai pritaikyta maitinimo ir apgyvendinimo pramonės specifiniams poreikiams. Šie įrankiai yra nesunkiai pritaikomi prie nuolat besikeičiančios ir daugialypės maitinimo įstaigų prigimties, tad Odoo POS yra puikus pasirinkimas restoranams ir kavinėms. 


Galutinis žodis


Viską apibendrinant, Odoo POS sistema siūlo platų funkcijų spektrą, pritaikytą įvairiems verslams ir pramonės šakoms. Ši programinė įranga ne tik siekia suteikti būtiniausias kasos aparato funkcijas - ji taip pat integruoja ir daugelį kitų verslo procesų bei siūlo pažangias galimybes, sukurdama itin lankstų ir patikimą POS sprendimą.


Pilnas Verslo Integravimas su Odoo ERP


Verslo valdymo sistema Odoo taip pat siūlo daug daugiau nei tik POS modulį. Ji yra visapusiškai integruotas programų ir modulių rinkinys, iš kurių kiekvienas yra skirtas tam tikrų verslo procesų valdymui, nuo gamybos iki apskaitos. Iš esmės, viena programinė įranga apima visus Jūsų verslo poreikius.


Ar Jūsų prekybos įmonė arba maitinimo įstaiga galėtų pasipelnyti iš pilnai integruotos POS sistemos su kitais verslo procesais? Susisiekite su mumis ir išsiaiškinkime, kurie Odoo sprendimai gali padėti Jūsų verslui augti.


Susisiekite su mumis


Share this post